Sandra – Mamma till Wilmer och Joline

En förmiddag ute i snön!

Idag var det lagom kallt ute för att Joline skulle vara någolunda nöjd, så vi klädde på oss och gick ut.
Planen var att bygga en snögubbe, men det var alldeles för hård yta överst på snön för att rulla stora bollar. Så vi fick nöja oss med en snölykta, för det var kramsnö under den hårda ytan.
Jag och Wilmer gjorde snölyktan och Joline satt glatt i sin pulka och tittade på, och lekte med en snöboll. Att kasta den ner i backen var riktigt kul.

Sen drog Wilmer runt Joline i pulkan och det tyckte hon också var roligt. Hoppas på fler härliga utedagar detta jullov. Det är alldeles lagom kallt nu tycker jag. Vill åka iväg och åka pulka och grilla korv och värma sig med varm oboy och bli sådär härligt rosig om kinderna.

Nu är det dax att laga lunch, så får vi se vad vi hittar på i eftermiddag. Claes började jobba idag, så jag är själv med barnen igen.

 

Hoppas snölyktan håller så vi kan tända den ikväll 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Helen

    Gud så mysigt, jag blir alldeles varm i hjärtat av att höra om syskonkärleken, att Wilmer drar sin lillasyster i pulkan… Det påminner om min stora tjej och hur hon pysslar och styr med Alfons! Härligt med mammor som leker med sina barn!:-) Tummen upp! Du verkar vara en jättebra och mysig mamma!

stats