Sandra – Mamma till Wilmer och Joline

En dag i rättssalen!

Att med ord beskriva känslan av att ha spenderat en hel dag i rättssalen är svår. Att möta personen som använt bilder på mig, min syster och barnen, och med hjälp av dom manipulerat killar, och lurat dom på stora summor av pengar. Det är inte lätt att sätta ord för den känslan.

Det kändes overkligt att se henne sitta där framför oss i rättssalen. Att få ett ansikte på henne.
Att se och höra några av killarnas historier om vad hon sagt och gjort för att få dom till att ge henne pengar. Det måste kännas lika konstigt för dom att sitta där och se henne i verkligheten. Och att ha oss i samma sal, som de faktiskt i själva verket tror att dom pratat med.

Det har varit en dag full med blandade känslor och jag är så oerhört glad att jag haft min älskade syster vid min sida idag.
Att kunna sitta bredvid henne och lägga handen på hennes ben och stötta henne de stunder det blev jobbigt och tårarna kom krypandes på henne, precis som hon stöttade mig när mina tårar rann ner för mina kinder.

Det som påverkade oss mest och som var mest känslosamt för oss båda var att se alla bilderna som barnen var med på. Det gör ont i hjärtat att veta att de använts bilder på dom i sånt här sammanhang. Att sitta i en rättssal full med okända människor och berätta vilka barnen på bilderna är. Det var oerhört jobbigt, så där brast det för mig.
Mina älskade små skatter!

Man har så mycket känslor i kroppen just nu, samtidigt som jag på ett annat sätt känner mig helt tom.
Det känns skönt att dagen är över. Att man nu kan försöka lägga det här bakom sig, och försöka gå vidare.

Men jag ser den här tjejen framför mig när jag blundar. Hur hon emellanåt sitter och hånskrattar och viskar tillsammans med sin försvarsadvokat.
Att man kan göra så inför en rättssal där personer man skadat för hela livet sitter känns för mig ofattbart.
Men hela den här grejen är i och för sig helt ofattbar.

Men känslan att komma hem till sina små hjärtegryn, är oslagbar. Att jag dessutom har världens bästa familj och vänner som finns där i mitt liv och stöttar mig igenom den här tuffa perioden som jag går igenom just nu är ovärderlig. Är så oerhört tacksam för att ha så många fina människor runt omkring mig. Och även om jag dagligen är tacksam för det, så blir det extra ovärderligt i tider som dessa. Så jag avslutar detta inlägg med att rikta ett stort tack till er, och bjuder på en sång som känns rätt passande på något vis.

 

[youtube]http://youtu.be/H1mBnFpbi7w[/youtube]

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Morfar

  Bra skrivet Sandra och härlig musik som vanligt. Hoppas att det går åt helvete med den där idioten! Kram från Mormor o Morfar.

 2. jennie

  Men usch vad hemskt. Jag skulle gråta hela tiden om jag satt där. Hoppas att ni får vara ifred nu.så vidrigt att folk kan göra så mot nån som man inte känner. :/ Styrke kramar till er.

 3. Emma

  usch vad jobbigt att få sina älskade barn indragna i något sånt här. Dumma jävla människor de finns därute, Styrkekramar till dig och barnen !!

 4. Victoria

  Åh, vad det värker i hjärtat när man läser detta. Det måste vara fruktansvärt och alldeles vidrigt! Att en människa kan göra så!

  Skickar dig mängder med styrkekramar och det glädjer mig att höra om din fantastiska familj som finns runt dig nu!
  All styrka till er!

  Kramar Victoria

stats