Sandra – Mamma till Wilmer och Joline

Delikatesser från havet!

Innan vi lämnade Öland hann vi köpa massor av delikatesser från havet.
Räkor, rökta räkor, rökt lax och rökt makrill. Till det åt vi vitlöksbröd, 2 olika aiolisåser och drack ett av mina favoritviner, som våra käraste i Usa brukar dricka. ”Suttern home White Zinfandel”
Sååå goott det var!


Vanliga räkor.

Rökta räkor

Rökt makrill

Rökt lax

Vitlöksbröd

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Caroline

    Hej Sandra!
    Jag har följt din blogg ett tag bland annt för att vi är intresserade av att bygga ett Lommen. Det lilla jag har sett av erat ser minst sagt bra ut!!!!! =D Jag undrar om jag möjligen kan få din mailadress efter som jag har endel husfrågor som det kan tänkas att du kan svara på. Det vore mycket hjälpsamt och som sagt Erat Lommen-hus är utan tvekan det snyggaste av de "lommar" jag sett… MVH//C

stats