Sandra – Mamma till Wilmer och Joline

4 rättersmiddagen som blev 6 rätter!

Fortsätter med lite mer bilder från helgen.
Efter spat gjorde vi iordning oss och gick och skålade i bubbel och sen väntade en 4 rätters middag. Men det blev egentligen 6 rätter, för vi fick en för förrätt och en liten för efterrätt med 🙂

Maten var verkligen något utöver det vanliga. Udda rätter som man kanske inte skulle valt vanligtvis på en restaurang , för att man inte vet vad det är riktigt.. Men nu var det en färdig avsmakningsmeny som man åt och allt var verkligen super gott!

För förrätt: kalvbuljong med sellerikräm

Förrätt: Laxpastrami med avocadoglass, lime och chili

Varmrätt: Tryffelfärserad kalvrygg med jordärtskocka, rostad scharlottenlökcreme, och mejramkorv.

Mellanrätt: Ostbricka med hemmagjorda knäckebröd

För efterrätt: Hemmagjord nyponsoppa med hemmagjorda biskvier

Efterrätt: Havtorn skum och gelé, caramelia chokladmousse, kokoskaka med kokoscreme och kokosmaräng.

Tror ni man var mätt efteråt?

Hur gott som helst.

Morgonen startade man med en super god frukostbuffé, massor av gott att äta och dricka så det stod jag mig nästan på hela dagen 🙂

20140204-200942.jpg

20140204-201006.jpg

20140204-201043.jpg

20140204-201059.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats