Sandra – Mamma till Wilmer och Joline

♥ Cornelia – Joline ♥

Cornelia Joline.
Det är namnen som vi valt att ge till våran finaste prinsessa. Namn som vi pratade om redan innan hon föddes.
Men vilket av namnen som ska bli tilltalsnamnet är ännu inte bestämt.
Wilmer säger Joline, Claes vill Cornelia, och jag gillar båda namnen egentligen..
Så hur svårt kan det vara att bestämma sig?
SVÅRT!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jenny

  Hej
  Jag har fått en dotter och hon är 9 månader, hon har fram till nu kallats Joline, men vi har märkt att folk har svårt att säga namnet, det blir "Juline" istället för Joline och många relaterar till Dolly partons låt Jolene vilket vi tycker är jobbigt. Nyfiken på hur ni upplevt tiden med detta namn, har folk svårt att säga det rätt och vad är responsen? Vi är i valet o kvalet om vi skall byta till Isabella nu när hon ska döpas om 1,5 vecka- vi har verkligen ångest inför detta beslut.
  Tack för ditt svar.

  Hälsningar Jenny

 2. frida

  Ja ska ju själv ta joline om ja får en tjej igen nästa gång sååå klart ja tycker om det nmnet bäst:-) cornelia är ett jätte jätte gulligt namn. Välj vad ni tycker klingar bäst:-)

 3. frida

  Båda namnen e jätte fina !:)
  Men jag tycker nog mest om Cornelia, de namnet fick min lilla kusin som e född ca 2 veckor efter Noel 🙂

 4. Emilie

  Så fin hon är!!! Jag röstar på Joline (rimmar på Fin), båda namnen är vackra!! Ellen hette Cornelia första timmen på BB, o i magen när jag tänkte på en tjej 🙂

 5. Liza

  Wilmer och Cornelia
  Wilmer och joline
  Jag gillar båda
  Men Cornelia tycker jag nog att hon mer ser ut som att heta! Men det är ju jag det ! 😉 hon är jätte söt och vilket som
  Klär henne givetvis

 6. Lisa

  Cornelia tycker jag! Jättefint namn, hade det själv på listan, men enligt Olivia så gick det inte eftersom hon har en dagiskompis som heter det, hehe! Tack för komplimangen om fotografierna, allt är fin-fint med oss också, speciellt nu när solen tittat fram igen! Kram

 7. Idaistheshit

  SÅ himla fin hon är Sandra, jätte grattis till er! Jag tycker Joline, det är lite ovanligare =) Men Cornelia är också ett vacker namn. Blir nog bra vilket ni än väljer =))

 8. Carro

  Jag skulle gå på det Wilmer tycker! När jag först såg namnen tyckte jag Cornelia, men har hunnit ändra mig när jag läst kommentarerna! Gillar det andra mer. Känns mer speciellt! Underbart söt hon är!

 9. SW

  namnet präglar oss mer än vi tror så tänk hur ni vill att hon ska uppfattas som vuxen. Hur klingar namnen på en vuxen person? Tänk er hur namnen kommer arta sig om 20 år och efter det… Vilket hade hon själv troligen valt?

 10. Cissi

  Så söt liten tös! Fina namn, förstår om du har svårt o välja. Jag skulle nog valt joline, de känns lättare att säga o inte lika "tungt". Men cornelia i andranamn:) skulle va roligt o se de du pysslar till henne när du va gravid, så som säng o vagn:) kram till en super fin o bra blogg!

 11. Anna

  Jättefina namn! Direkt när jag såg namnen tänkte jag på för det första att joline är lättare för tösen att själv lära sig att uttala och för det andra så fungerar joline internationellt. (säger jag som har riktiga Svensson namn på mina två pojkar;-)

 12. Matilda

  Cornelia är väldigt fint, men lätt att smeknamnet blir Corre vilket inte är lika fint (enligt mig). Joline är lite mer ovanligt och även det väldigt fint. Lycka till med de fina barnen!!

stats