Sandra – Mamma till Wilmer och Joline

Middagstips!

Här kommer ett litet middagstips. Jag slängde ihop en fiskrätt utav lite vad som fanns hemma, och det blev magnifikt 🙂
Torkrygg med fetaost, bladspenat och räkor.

Du behöver:
TorskryggsfiléerRäkor
Fetaost
Bladspenat
Sambal oelek
Smör
Citronpeppar
Parmesanost

Gör såhär:
Sätt ugnen på 200 grader.
Höll smör i en form och blanda i drygt 1-2 tsk sambaloelek.
Lägg i torsken och krydda med citronpeppar
Smulaöver fetaost, bladspenat och räkor, och häll över lite smör.
In i ugnen i ca 20 min.
När torsken är klar, riv över parmesanost och servera med potatismos. Ta lite sky och häll över fisken vid servering.

 

torkrygg1torskrygg2

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats